Види манікюру

Крім широко відомого і поширеного в Україні класичного манікюру (обрізного) зараз з'явилося багато нових видів і технологій виконання манікюру. Мета будь-якого манікюру зводиться до одного - зробити руки доглянутими, красивими і привабливими, але способи різні. Кожна жінка має можливість вибрати те, що підходить саме для неї.

Класичний манікюр є найбільш затребуваним і доступним. Салонні процедури манікюру, як правило, виконуються з великим професіоналізмом, і якщо ціновий бар'єр не є для вас перешкодою, ви можете користуватися послугами професіоналів. У будь-якому випадку догляд за руками необхідний, та й економія на собі дорожче коштує. Отже, вибір за вами.

Необрізний європейський манікюрРезультат пошуку зображень за запитом "які є види манікюру"

Такий манікюр є нетравматічность і щадним, так як видалення кутикули проводиться без допомоги ножиць.
Апаратний манікюр

Для виконання цього виду манікюру використовують портативний електричний прилад з безліччю додаткових пристосувань: коло з наждаковим покриттям для шліфування, бори, фрези, полірувальні камені.
Спа манікюр

Спа манікюр складається з поетапного комплексного догляду за шкірою рук і безпосередньо нігтями. Завдання спа манікюру - не тільки естетичне оформлення нігтів, але і лікувальний відновлюючий догляд.
Гарячий манікюр

Ще один різновид манікюру - це гарячий манікюр, який можна виконувати, поєднуючи з класичним або європейським манікюром, тільки додатково застосовуються підігріваються ванночки, до складу яких входять креми і зміцнюючі засоби для нігтів.
Дитячий манікюр

Дитячий манікюр простий. Малюкам рекомендується зрізати відросла частина нігтя 1 раз на тиждень маленькими медичними ножицями з прямими кінцями, не змінюючи форми нігтя, тобто тільки прямо, ні в якому разі не чіпаючи куточків. Тільки цієї процедури абсолютно достатньо.
Підлітковий манікюрРезультат пошуку зображень за запитом "які є види манікюру"

Догляд за руками в підлітковому віці не обов'язково повинен включати в себе обрізний манікюр, хоча багато фахівців знаходять доречним обрізний манікюр з 14 років.Результат пошуку зображень за запитом "які є види манікюру"

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

чоловічий манікюр

Все про нігті